Beauty by Charissa - Charissa Roder

Charissa Roder, eigenaresse van Beauty By Charissa woont samen met haar lieve man en twee kinderen in Schiedam. 15 jaar geleden begon haar verhaal hier in de beauty branche. Sinds 5 jaar heeft ze zicht volledig gespecialiseerd in de wereld van PMU.

De afgelopen jaren heeft ze wereldwijd meerdere trainingen gevolgd om zo de beste kwaliteit aan te bieden en op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends. Na jaren ervaring mag ze zich Master noemen in het zetten van de nieuwste techniek Soft Powderbrows. 

Met haar specialisatie in wenkbrauwen ben je bij Charissa op het goede adres als je jouw skills in het vak graag wilt perfectioneren. Omdat ze de behandeling met zoveel liefde en passie uitvoert, is haar ambitie om deze boodschap verder uit te dragen door mensen op te leiden om weer andere mensen gelukkig te maken. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt in haar salon en de beste versie van zichzelf kan vinden. 

"Together, we'll define your skills and ensure it's a true reflection of you, your vision and your clients beliefs;"

 

CONTACT

 Raoul Wallenbergborg 18, 3124 TJ Schiedam (NL)
 beautybycharissa@gmail.com
 +31 6 466 61 008
 Bezoek website


Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.


Tu pourrais aussi aimer

Voir toutes
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips