Butter Soft Lips

De Dmtbeauty PMU Butter is een geweldig product om te gebruiken bij permanente make-up. Het heeft verschillende voordelen en toepassingen die het ideaal maken voor PMU-professionals.

Ten eerste biedt onze PMU Butter een uitstekende huidbescherming tijdens en na de PMU-procedure. Het vormt een beschermende barrière op de huid, waardoor deze wordt afgeschermd tegen externe invloeden zoals vuil, bacteriën en irritaties.

Daarnaast heeft deze verzorgende butter hydraterende eigenschappen die helpen bij het voorkomen van uitdroging en het bevorderen van het herstel van de huid na de behandeling. Het helpt de huid soepel en aangenaam te houden, waardoor het genezingsproces wordt versneld en ongemak wordt verminderd.

Tot slot kan het ook dienen als een beschermende laag voor de vers aangebrachte PMU, waardoor het pigment beter kan hechten en de kleuren langer mooi blijven.

Ben jij bekend met de Dmtbeauty aftercare butter? Wist je dat deze ook zelf kan verkopen in je salon? Check onze Retail pagina voor meer info.

Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.


Tu pourrais aussi aimer

Voir toutes
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips