"Who's the prettiest of them all?"

De DMT Beauty Mirror is speciaal ontworpen om het werk van PMU artiesten en andere schoonheidsspecialisten naar een hoger niveau te tillen. Deze schoonheidsspiegel is een absolute gamechanger tijdens behandelingen, waardoor zowel de professional als de klant een ongeëvenaarde kijk krijgen op de voortgang.

Met onze Dmtbeauty Handspiegel wordt een levensechte reflectie van de huid mogelijk, waardoor elk detail van je werk tot in de kleinste nuance zichtbaar wordt. De praktische afmetingen en luxueuze uitstraling maken deze make-upspiegel een absolute must-have voor elke beautyprofessional, zowel voor tijdens de behandelingen als in dagelijks gebruik.

Maar dat is niet alles! De beauty mirror is ook lichtgewicht waardoor je hem moeiteloos overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu onderweg bent naar een fotoshoot, een evenement of op vakantie! Ervaar de ultieme combinatie van stijl, functionaliteit en draagbaarheid. 


Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.


Tu pourrais aussi aimer

Voir toutes
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips