Chi Beauty Lounge - Chimène van Dommelen

Chi Beauty Lounge, dé specialist op het gebied van permanente make-up. Sinds de opening in 2016 hebben ze duizenden tevreden klanten mogen verwelkomen. Getalenteerde eigenaresse, Chimène, is getraind door toonaangevende artiesten van over de hele wereld en streeft altijd naar perfectie. Haar passie is het vergroten van het zelfvertrouwen van haar klanten en het zien van hun stralende glimlach.

Dankzij haar uitgebreide ervaring en het gebruik van de nieuwste technieken, deelt Chimène graag haar kennis en expertise in haar opleidingen. Ben jij geïnteresseerd in een veelbelovende carrière in de PMU-wereld? Aarzel niet en bezoek de website van Chi Beauty Lounge vandaag nog.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van permanente make-up en laat je verwennen in de luxueuze omgeving van Chi Beauty Lounge. Bereik de perfectie die je altijd al hebt nagestreefd en straal met zelfvertrouwen. Ze kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen en jouw schoonheidsreis te begeleiden.

 

CONTACT

 Generaal van Dedemlaan 160, 5623 GJ Eindhoven - NL
 info@chibeautylounge.com
 +31 6 199 90 587

Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.


Tu pourrais aussi aimer

Voir toutes
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips