Joya Skin Clinic - Masoma Joya

Ik ben Masoma Joya, een gedreven professional in de beauty sector met een passie voor Permanent Make-up (PMU). Zeven jaar geleden heb ik de stap gezet om mijn carrière als schoolmaatschappelijk werker achter me te laten en me volledig te richten op PMU-behandelingen.

In deze periode heb ik met toewijding mijn vaardigheden en kennis in de PMU-wereld ontwikkeld. Mijn liefde voor de beauty sector drijft me ertoe mijn expertise te delen en anderen op te leiden. Als ervaren PMU-beoefenaar ben ik vastbesloten mijn kennis en technieken over te brengen aan enthousiaste cursisten.

Ik hecht sterk aan voortdurende groei en educatie in deze dynamische industrie. Mijn rol als voormalig schoolmaatschappelijk werker heeft me geleerd hoe cruciaal een ondersteunende en inspirerende leeromgeving is. Dit wil ik toepassen als jouw PMU-leraar.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor PMU te delen en samen met jou te groeien in deze boeiende en creatieve branche.

 

CONTACT

Europalaan 816, Almere 1363BM, NL
info@joyaskinclinic.nl
+31687823060
 Bezoek website


Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.


Tu pourrais aussi aimer

Voir toutes
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips