Sculptbeauty - Evy van der Voet

Sculptbeauty is het moderne beautysalon van Sylvia en Evy, de perfecte combinatie van ervaring en talent. Als founders zijn zij gespecialiseerd in permanente make-up, wenkbrauw- en wimperstyling en zijn zij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Bij Sculptbeauty staat de klant altijd voorop en willen zij dat jij jezelf kan zijn en je na de behandeling prachtig voelt.

Met klanten vanuit heel Nederland blijven Sylvia en Evy zich ontwikkelen en blijven zij dagelijks hun expertise en kwaliteit verbeteren. Jouw tevredenheid is hun drijfveer en zij zetten elke dag passie, energie en vakmanschap in om het perfecte eindresultaat te bereiken. Daarom werken zij alleen op afspraak en garanderen zij de gewenste rust en aandacht die jij verdient.

Wil jij ook het gevoel hebben dat je in goede handen bent en na de behandeling prachtig voelt? Maak dan nu een afspraak bij Sculptbeauty en ervaar zelf hun expertise en kwaliteit.

 

CONTACT

 Stationsstraat 1, 2371 SH Roelofarendsveen - NL
 sculptbeautynl@gmail.com 
 +31 6 274 40 537
 Bezoek website


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips