EYE(S) don't care!

Oog- en wenkbrauwkoelmaskers worden vaak gebruikt bij PMU-behandelingen (Permanente Make-up). Het kan worden gebruikt om het ongemak en de zwelling te verminderen die gepaard gaan met PMU-behandelingen rond de ogen. Het koude masker kan de huid kalmeren, bloedvaten vernauwen en eventuele zwelling verminderen. Dit kan het genezingsproces versnellen en irritatie verminderen.

Het is belangrijk om te weten dat het gebruik van een oogkoelmasker bij PMU-behandelingen afhankelijk is van de aanbevelingen en instructies van de PMU professional. Zij kunnen specifieke richtlijnen geven over wanneer en hoe lang het masker gebruikt moet worden om de beste resultaten te behalen.

Een oogkoelmasker kan ook dienen om vermoeide of gezwollen ogen te verlichten, migraine en hoofdpijn te verlichten en stress te verlichten.

Bij Dmtbeauty vind je een herbruikbaar oog- en wenkbrauw verkoelend masker in de kleur zwart. Het bevat geen giftige chemicaliën en is dus absoluut veilig in gebruik.

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips