Evolve brows & beauty - Denise Tuiten

Evolve brows & beauty beschikt over specialisten met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van PMU, met name Powder brows & Combi brows. Naast deze populaire behandelingen bieden ze ook gezichtsverzorging en nagelbehandelingen aan.

Hier staat persoonlijke aandacht voorop. Ze hechten waarde aan het onderhouden van nauw contact met hun geslaagde cursisten om ze individueel te begeleiden naar succes, ook na het afronden van de opleidingen. Je bent hier niet zomaar een klant, maar je word behandeld als een individu met unieke wensen en behoeften.

Met hun jarenlange ervaring en passie voor schoonheid, zorgt het team ervoor dat elke klant de best mogelijke behandeling krijgt. Hun doel is om je te laten stralen en je te laten evolueren naar de beste versie van jezelf. Bij Evolve brows & beauty ben je in goede handen en kun je rekenen op uitstekende service en professionele behandelingen.

 

CONTACT

 Moleneind NZ 34, 9203 ZP Drachten - NL
 info@evolvebeauty.salon
 +31 6 363 02 497
 Bezoek website

 


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips