Euphoria Beautysalon - Merel Steenbakkers

Euphoria Beautysalon, dé salon waar (s)PMU-expert Merel Steenbakkers haar vakmanschap tentoonspreidt. Al sinds 2016 is Merel actief in de beautybranche. Ze begon als allround schoonheidsspecialiste, maar sinds 2019 heeft ze zich volledig toegelegd op het creëren van de meest prachtige wenkbrauwen, lippen en deepliners. Vanaf 2023 biedt Euphoria Beautysalon ook trainingen aan voor zowel beginnende als ervaren PMU-artiesten. Klaar om je salon naar een hoger niveau te tillen? Meld je vandaag nog aan!

Bij Euphoria Beautysalon draait alles om Merel's grootste passie: permanente make-up. Deze passie werd aangewakkerd toen ze in 2019 haar eerste training volgde bij Dmtbeauty. Slechts een jaar later kreeg ze de kans om deel uit te maken van het getalenteerde team van Dmtbeauty, waar ze klanten uit heel België en Nederland voorzag van prachtige permanente make-up. Gedurende haar carrière bij Dmtbeauty werd ze voortdurend opgeleid en getraind door Demet, de eigenaresse. Hierdoor bleef ze up-to-date in het vakgebied. Het volgen van trainingen en cursussen is inmiddels een ware passie geworden, want bij Euphoria Beautysalon streven ze naar perfectie!

 

CONTACT

 Rector Thijssenstraat 40, 6237 NJ Moorveld - NL
 merel.steenbakkers@icloud.nl
 +31 6 40914014
 Bezoek website


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Boterzachte lippen