The Glamroom - Sarena Ben Bouazza

The Glamroom, opgericht door eigenaresse Sarena, heeft al vijf jaar lang een reputatie opgebouwd als een toonaangevende kliniek op het gebied van semi-permanente make-up. Na jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste en een specialisatie in PMU, heeft Sarena twee jaar geleden ook haar passie voor lesgeven ontdekt.

Bij The Glamroom mag Sarena zich gelukkig prijzen om haar passie dagelijks te mogen uitoefenen en klanten en studenten gelukkig te maken. Ze haalt enorm veel voldoening uit het tevreden stellen van haar klanten en het zien van de mooie transformaties die ze mogelijk maakt.

Met haar ruime aanbod van behandelingen en haar voortdurende passie voor haar beroep, blijft Sarena zichzelf uitdagen en verbeteren. Elke zes maanden voltooit ze een nieuwe opleiding of specialisatie, wat heeft geleid tot twee vakdiploma's en tientallen certificaten op het gebied van luxe PMU-behandelingen en huid- en lichaamsverbetering.

Bij The Glamroom staat eerlijkheid en duidelijke communicatie met de klant op nummer één. Sarena hecht veel belang aan loyaliteit en het bieden van de beste mogelijke behandelingen. Bij The Glamroom kunt u er zeker van zijn dat u de beste zorg en de meest professionele behandelingen krijgt die er te vinden zijn.

 

CONTACT

 Heihoevestraat 1A, 3630 Maasmechelen - BE
 info@theglamroomofficial.be
 +32 489 249 893
 Bezoek website


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips