GZ BEAUTY - Ghizlaine Zouadi

Meet Ghizlaine, de talentvolle eigenaresse van GZ BEAUTY. Ondanks haar jonge leeftijd van slechts 24 jaar, beschikt ze over maar liefst 6 jaar ervaring met PMU. Ghizlaine staat nooit stil en blijft zich continu ontwikkelen met de nieuwste technieken en skills op het gebied van permanente make-up.

Wat Ghizlaine uniek maakt, is dat ze enkel 1:1 trainingen aanbiedt. Op die manier kan ze zich volledig focussen op de student en kunnen ze samen werken aan de perfecte techniek zonder afleidingen. Dit in tegenstelling tot andere PMU artiesten, die groepslessen aanbieden.

Tijdens de trainingen geeft Ghizlaine niet alleen theoretische kennis en de nieuwste technieken van PMU door, maar leert ze haar studenten ook hoe ze de beste foto's kunnen maken om hun eigen business te promoten. Met de kennis en ervaring die Ghizlaine deelt, zullen haar studenten de beste versie van zichzelf worden en hun carrière naar een hoger niveau tillen.

CONTACT

 Turnhoutsebaan 50, 2100 Deurne - BE
 gz.beauty@hotmail.com
 +32 466 190 422
 Bezoek website


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips