The Secret Weapon for Flawless Makeup!

Een concealer is een make-upproduct die wordt gebruikt om de huidtint te egaliseren en onvolkomenheden te verbergen. Het is een zeer gepigmenteerd product dat in kleinere hoeveelheden wordt gebruikt om specifieke gebieden te camoufleren, zoals donkere kringen onder de ogen, puistjes, littekens en andere onvolkomenheden.

Het kan ook gebruikt worden om specifieke problemen op te lossen of te camoufleren. SPMU artiesten gebruiken vaak een concealer om het werkgebied af te bakenen en te accentueren tijdens de behandelingen. Op die manier is de vorm beter zichtbaar.

Wist je dat je de huid rond het oppervlak waar je spmu gaat uitvoeren kunt camoufleren door de tweekleurige concealer van Dmtbeauty te gebruiken. Dit is ideaal om te gebruiken tijdens het voortekenen van lippen en wenkbrauwen. Natuurlijk kan het ook dagelijks worden gebruikt als concealer of als contourmiddel tijdens het aanbrengen van make-up.

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips