Alisha PMU


Ik stel me graag aan je voor! Ik ben Alisha, de eigenaar van Alisha PMU in Eindhoven. Permanente make-up is mijn grote passie, en na meer dan 5 jaar ervaring en diverse masteropleidingen, heb ik een stevige expertise opgebouwd.

Wil je graag zelf aan de slag en je eigen vaardigheden verbeteren? Daarvoor bied ik op maat gemaakte trainingen aan. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren professional die zijn technieken wil verfijnen, ik sta klaar om mijn kennis met jou te delen en je te helpen groeien in dit vakgebied.

Mijn 1-op-1 opleidingen worden op maat gemaakt, waardoor de persoonlijke aandacht optimaal is en de training volledig wordt aangepast aan jouw behoeften, doelen, individuele groei en het vergroten van jouw zelfvertrouwen!
 
Bij Alisha PMU staat niet alleen kwaliteit en expertise centraal, maar ook een warme en gastvrije sfeer. Dus kom gezellig langs, voel je thuis en laat je droom werkelijkheid worden!

CONTACT

Sint Trudoplein 11, 5616 GZ, Eindhoven, BE
info@alishapmu.nl
 +31 06 3988 7877
 Bezoek website


Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.


Tu pourrais aussi aimer

Voir toutes
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips