Browista 2024 Championship Eyebrow Artists

Wij zijn verheugd om voor het eerst in België gastheer te zijn voor Browista 2024, een prestigieus internationaal evenement waar 's werelds meest getalenteerde brow specialisten strijden om de hoogste eer. Met maar liefst 40 deelnemende landen die deelnemen aan deze wedstrijd, vertegenwoordigen we de absolute top in de brow industrie.

Onze deelnemers zullen de strijd aangaan in vijf spannende categorieën: Brow Lamination, Powderbrows, Microblading, Henna Brows en Machinale Strokes. Elk van deze categorieën vertegenwoordigt een unieke uitdaging waarin de deelnemers hun vakmanschap en creativiteit kunnen laten zien.

De grote finale van Browsita 2024 vindt plaats in Amsterdam, waar de winnaars van elke categorie worden bekroond en de felbegeerde wereldtitel in ontvangst nemen. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de gewaardeerde organisatie, Eyebrow Festival, die streeft naar het bevorderen van excellentie in de brow industrie.

Browista 2024

Wordt de beste brow artist in de wereld! Wij zijn trots om de Belgische Browista te mogen organiseren in 2024, een unieke belevenis en ervaring voor jou als brow specialiste. Strijd tegen je concurrenten en test je limieten en skills tegenover de beste in het vak. Kies een van de 5 technieken en maak kans om uiteindelijk als finalist op het grote toneel te concurreren.

Titel best Browartist

Verover deze prestigieuze prijs en word wereldwijd erkend als de beste browartist! Toon je talenten en daag jezelf uit.

Networking & Socialize

Browista is een unieke ervaring en belevenis. Maak kennis met talloze specialisten en socialize je weg naar niewe collabs/partners.

Publicity & Giveaway

Doe automatisch mee met de giveaways en maak kans op leuke gifts. Maak ook kans op extra promotie en publiciteit als salon en specialiste.

Tijdlijn & Rondes

Stap 1 & Stap 2

Stap 1: Registreer je online
Stap 2: Ronde 1 (Antwerpen)

Stap 3 & Stap 4

Stap 3: Ronde 2 (Antwerpen)
Stap 4: Finalisten Amsterdam

Laatste fase

Laatste Stap: Eindronde & Finale

Deelname

Alle brow artiesten due hun grenzen willen verleggen! Ben jij een brow artist due zijn/haar talent wereldwijd wil tonen? Meld je dan zeker aan, want er zijn maar beperkt aantal plaatsen vrij per categorie. je hoeft niet in belgië te wonen om deel te nemen, iedereen is elkom. Dus woon jij in Nederland, Frankrijk, Duitsland of zelfs buiten Europa? Je kan deelnemen!

Schrijf je nu in!

Reserveer je plaats.

kies hieronder

Brow lamination

Beperkte aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveer nu

Henna Brows

Beperkte aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveer nu

Powderbrows

Beperkte aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveer nu

Microblading

Beperkte aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveer nu

Machinale Strokes

Beperkte aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveer nu

Contact us

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.