Studio Chene - Jill Van Eijk

Studio Chêne vind je in een prachtig historisch pand in het hart van Den Bosch. Eigenaresse Jill biedt hoogwaardige beauty behandelingen en heeft een uitgebreid aanbod aan diensten, waaronder permanente make-up voor wenkbrauwen en lippen, lash lift & brow lamination, threading, make-up en cosmetische behandelingen. Haar expertise heeft zich gevormd na meer dan 7 jaar ervaring en meerdere masterclass opleidingen.

Jill van Eijk, oprichtster van Studio Chêne, streeft altijd naar het allerbeste resultaat. Hier draait alles om jouw schoonheid en welzijn, waarbij je volledig in de watten wordt gelegd. Via de handige online boekingsmodule maak je eenvoudig een afspraak bij één van de specialisten, voor jou welverdiende selfcare-moment!

Bij Studio Chêne begrijpen ze dat schoonheid maatwerk is en dat elk individu uniek is. Daarom staan de ervaren specialisten klaar om persoonlijk advies te geven en behandelingen op maat aan te bieden die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Gun jezelf het allerbeste en trakteer jezelf op een bezoek aan Studio Chêne, waar jou schoonheid centraal staat en waar je geniet van een moment van pure verwennerij. Ontdek waarom Studio Chêne dé bestemming is voor hoogwaardige beauty behandelingen in Den Bosch.

PS: Droom je nou van een baan in de beauty-wereld? Studio Chêne biedt ook opleidingen voor permanente make-up en cursussen op maat. Voor iedere cursist neemt ze haar tijd en legt ze geduldig alles uit.

Wist je trouwens dat Jill haar eigen techniek heeft ontwikkeld? Namelijk de Perfect Powder Brows!

 

CONTACT

 Peperstraat 17, 5211KM, 'S-Hertogenbosch (NL)
 info@studio-chene.nl
 +31 6 528 33 191
 Bezoek website

 


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips