BEAUTIQ Cosmedisch Instituut - Marcia Bijnens

Maak kennis met Marcia. De drijvende kracht achter BEAUTIQ Cosmedisch Instituut.
Geboren en getogen in Lommel, combineert Marcia haar passie voor schoonheid met een neus voor vernieuwing. 
Een gedeelde passie voor (semi)permanente make-up. In 2019 ontdekte Marcia de wereld van (semi)permanente make-up. Geïnspireerd door Demet, wijdde ze zich met hart en ziel aan deze techniek, met oog voor detail en een streven naar natuurlijke en langdurige resultaten. Wenkbrauwen en lippen zijn haar specialiteit, maar ook voor medische pigmentatie, zoals areola reconstructies en scar camouflage, ben je bij haar aan het juiste adres.
Naast (semi)permanente make-up biedt BEAUTIQ een waaier aan huidverbeterende behandelingen. Microneedling, chemische peelings, radiofrequentie, laserontharing... noem maar op! Marcia en haar team pakken alle huidproblemen aan met de nieuwste technieken en hoogwaardige producten.
Vanaf mei 2024 deelt Marcia haar passie en expertise in opleidingen powderbrows en lippigmentatie. Zo wil ze haar kennis en liefde voor het vak overdragen aan anderen en hen inspireren om te groeien in de beautysector.
Bij BEAUTIQ staat kwaliteit, professionaliteit en sereniteit centraal. Je mag er rekenen op een ontspannende en unieke beleving, met persoonlijke aandacht en advies.

CONTACT

Donkerstraat 19, 3920 Lommel, BE
info@beautiq-lommel.be
+32 498 42 64 72
 Bezoek website


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips