PMU Master by Nikky - Nikky Schalks

Welkom bij PMU Master by Nikky! Het voornaamste doel van PMU Master by Nikky is ervoor te zorgen dat klanten de salon stralend verlaten. Klanten kunnen bij PMU Master by Nikky terecht voor diverse PMU-behandelingen, zoals powderbrows, lippen en eyeliner, alsook voor fineline tattoo's en gezichtsbehandelingen. Bovendien is PMU Master by Nikky bevoegd om PMU-trainingen te geven. Voor de gezichtsbehandelingen worden uitsluitend hoogwaardige producten gebruikt, die gericht zijn op huidverbetering. Deze producten zijn tevens verkrijgbaar via de webshop.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij PMU Master by Nikky. Elke dag staat het team klaar met een glimlach en een warme ontvangst. Samen wordt de behandeling van tevoren besproken, waarbij klanten zelf de kleur en intensiteit kunnen bepalen. Ook de vorm wordt voorafgaand aan de behandeling met de klant doorgenomen.

PMU Master by Nikky staat bekend om kwaliteit, klantgerichtheid en ontspanning. Het team streeft naar perfectie en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om optimaal in te spelen op de behoeften van de klanten. De tevredenheid van klanten is de ultieme beloning voor het team van PMU Master by Nikky. Ze hebben een passie om iedere klant te laten stralen en maken gebruik van de nieuwste technologieën en de beste producten.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op de website of kunnen ze vrijblijvend contact opnemen met PMU Master by Nikky. Het team helpt graag verder!

 

CONTACT

 Heezerweg 543, 5646 KZ Eindhoven (NL)
 info@pmumasternikky.nl
 +31 6 243 00 730
 Bezoek website


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips