PANACHE - Shanna Vonk

Shanna, de oprichter en eigenaar, is een beauty-ondernemer in hart en nieren. Ze is 39 jaar oud en moeder van een prachtige dochter. Haar overtuiging is dat alles wat ze doen, vooral uitstekend moet zijn. Haar team legt altijd de focus op kwaliteit en zichtbaar resultaat, en ze zijn pas tevreden als haar klanten dat zijn.

Semi-permanente make-up is Shanna's grote passie, een specialisme waar ze al ruim 14 jaar met veel plezier in werkt. Tegenwoordig deelt Shanna haar jarenlange kennis en ervaring met andere professionals via Panache The Academy. Door haar langdurige expertise in het zetten van semi-permanente make-up, hebben ze een bekende naam verworven in de regio Oost Nederland.

Bij Panache The Academy bieden ze cursussen met veel zorg aan in kleine groepen of zelfs individuele 1-1 sessies. Op die manier verzekeren ze dat elke cursist na het volgen van een cursus vol zelfvertrouwen aan de slag kan gaan.

Bij Panache staat streven naar excellentie en passie voor het vak voorop. Ontdek de wereld van semi-permanente make-up en laat Panache The Academy je begeleiden op jouw weg naar succes.

Meer informatie over onze cursussen en inschrijvingen vind je terug op de website.

 

CONTACT

 Hagengracht 3, 7607EC Almelo (NL)
 info@bypanache.nl
 +31 5 468 42 037
 Bezoek website


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips