LOOKS BY LIZ - OLGA GOUWELEEUW

Welkom bij Looks by LIZ! Sinds 2014 dé bestemming voor wenkbrauw-upgrades en andere semi-permanente make-up behandelingen. Eigenaresse Olga Gouweleeuw heeft haar SPMU-technieken geperfectioneerd door jarenlange ervaring en het volgen van nationale en internationale SPMU-trainingen. Ze onderscheidt zich door het combineren van verschillende technieken voor het allerbeste resultaat. De gecombineerde powderbrows & hairstrokes behandeling, is dan ook zeer populair in de salon  Als trainer deelt ze nu met veel passie haar kennis, ervaring en veelzijdige SPMU-technieken.
Bij Looks by LIZ kunnen zowel startende als ervaren SPMU-artiesten hun vaardigheden ontwikkelen en naar een hoger niveau tillen. Er is veel aandacht voor persoonlijke begeleiding en Olga's unieke aanpak is gericht op het creëren van de perfecte vorm, symmetrie en kleur voor elke klant. Ieder mens is namelijk perfect uniek! 😊

Olga's missie is om, in samenwerking met DMT Beauty, ervoor te zorgen dat al haar cursisten worden opgeleid tot zelfverzekerde PMU-specialisten die zich weten te onderscheiden.

Voor meer informatie kun je terecht op de website of vrijblijvend contact opnemen met Looks by LIZ. We helpen je graag verder!

 

CONTACT

 Prins Hendrikstraat 4, 2991 BP Barendrecht - NL
 info@looksbyliz.nl 
 +31 6 481 23 185 
 Bezoek website


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips