MUKA BEAUTY - Najat

Ontmoet Najat, de inspirerende eigenaresse van Muka Beauty en een toegewijde moeder van drie kinderen. Al op jonge leeftijd ontstond haar passie voor de beauty branche. Op slechts 19-jarige leeftijd begon ze haar succesvolle carrière als henna Brows specialist. Na talloze trainingen in binnen- en buitenland ontwikkelde ze een liefde voor permanente make-up, wat uiteindelijk haar ware roeping bleek te zijn.

Terwijl ze parttime als begeleider in de zorg werkte, groeide haar verlangen om zich volledig te wijden aan haar passie. Ze besloot om fulltime in de salon te gaan werken en zo opende ze Muka Beauty in Groningen. Naast henna Brows & browlift, voegde ze ook permanente make-up toe aan haar diensten en liet zich omscholen tot pmu artiest bij een gerenommeerde academie. Met trots heeft ze al meer dan 200+ leerlingen opgeleid en ze kijkt er nu naar uit om de academy verder te laten groeien.

Elk jaar blijft ze haar vaardigheden verfijnen door het volgen van zowel internationale als nationale trainingen.

CONTACT

Verlengde Bremenweg 27, 9723 JV Groningen, (NL)
mukagroningen@gmail.com
+31 85 060 0682
 Bezoek website


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips