Anna Stroeven I PMU Studio

Anna Stroeven is de eigenaar van de Anna Stroeven PMU Studio | Academy.
Met een uitgebreide ervaring als permanente make-up specialist staat ze klaar om begeleiding te bieden bij het beheersen van de Powderbrow techniek. Voor Anna is dit niet zomaar werk; het is een ware passie. Je kunt erop vertrouwen dat ze je met enthousiasme zal begeleiden, je alle benodigde kennis zal bijbrengen en de essentiële vaardigheden zal aanleren om succesvol te zijn in de wereld van permanente make-up.
Dankzij haar diepgaande kennis van kleurenleer en het juiste gebruik van het handstuk begrijpt Anna hoe cruciaal de juiste druk is om prachtige resultaten te behalen. Ze is in staat om de theoretische aspecten op een begrijpelijke manier over te brengen, waardoor je de techniek goed onder de knie zult krijgen.
Anna kijkt ernaar uit om je te verwelkomen in Purmerend, waar ze je zal begeleiden bij het verfijnen van de Powderbrow techniek. Met haar expertise en ervaring zal ze je helpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, zodat je vol zelfvertrouwen aan de slag kunt als permanente make-up specialist.

CONTACT

Visserijweg 32H, 1446 AR Purmerend, Nederland
info@annastroeven.nl
+31 6 83173188
 Bezoek website


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.


Das könnte Sie auch interessieren

Alle anzeigen
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips