Foreveryoung Salon & Academy - SharonGül Bektas Özdes

Maak kennis met Foreveryoung Studio & Academy, dé plek waar beauty en vakmanschap samenkomen. Onder leiding van eigenaresse SharonGül en haar team van vijf deskundige collega's, hebben ze internationale awards en bekers gewonnen voor hun uitmuntende prestaties op het gebied van Hennabrows en Lashlift.

Het succes van het team is te danken aan hun continue scholing en het volgen van de nieuwste trends, behandelingen, producten en merken. Maar bovenal aan hun uitgebreide kennis in het vakgebied en de persoonlijke aandacht die zij aan elke klant besteden.

Bij Foreveryoung werken ze met 100% natuurlijke Medex huidverzorging en lichaamsproducten, zonder parabenen of siliconen en bovendien dierproefvrij. Hier kun je terecht voor verschillende behandelingen, van SPMU tot facials, massages, laserbehandelingen, tandenbleken en kleine brow- en lash treatments. Wil je zelf ook de fijne kneepjes van het vak leren? Bekijk dan zeker hun website voor het trainingsaanbod of neem een kijkje in de webshop met een breed assortiment aan beautyproducten.

Kom langs bij Foreveryoung Studio & Academy en ervaar zelf de toewijding en passie van dit getalenteerde team!

 

CONTACT

 Meerstraat 7, 7815 XA, Emmen - NL
 info@foreveryoungsalon.nl
 +31 6 424 85 993
 Bezoek website

 


Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips