Maaike Cecille Permanent Make Up - Maaike Cecille Zweep

Maaike Cecille Zweep is een PMU artist met een specialisatie in wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Na het afronden van haar opleiding heeft ze meerdere masterclasses gevolgd om haar vaardigheden te verbeteren, in het bijzonder een training bij Sviato Academy en Katarzyna Teresiak in Polen.

In haar salon passen ze de softbrow-techniek van Katarzyna Teresiak toe voor het aanbrengen van permanente wenkbrauwen. Dit techniek zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat, waardoor de wenkbrauwen er prachtig uitzien. Met de vaardigheden die ze heeft geleerd, biedt ze de beste kwaliteit aan. Een ander techniek dat ook toegepast wordt naargelang de wens van de klant is ombre powderbrows.

Ben je op zoek naar een professionele PMU artist die met zorg en precisie te werk gaat, dan ben je bij Maaike Cecille aan het juiste adres. Hier staan ze voor kwaliteit en service met maar 1 doel, a happy customer!

"Als bedrijf in de permanent make-up weten we als geen ander dat diensten veel meer zijn dan alleen het creëren van een mooie uitstraling. Het kan ook helpen bij het oplossen van problemen waarbij bijvoorbeeld de wenkbrauwen verloren zijn gegaan als gevolg van een ziekte. Wij zijn trots en blij dat we onze klanten kunnen helpen met hun persoonlijke problemen en tegelijkertijd hun schoonheid kunnen accentueren." 

-Maaike Cecille

 

CONTACT

 Gedempte Kattendiep 17, 9711 PL Groningen
 info@maecosmetics.nl 
+31 8 521 29 090

Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips