Pastelle Skin Clinic - Rani Van Roey

Pastelle Skin Clinic is de ultieme bestemming voor vrouwen die willen genieten van een heerlijk verwenmoment en tegelijkertijd hun huid willen verbeteren. Hier ben je aan het juiste adres voor professionele en innovatieve behandelingen die gericht zijn op huidverbetering, lichaamsverzorging en beauty.

Bij Pastelle Skin Clinic staat kwaliteit voorop. De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren professionals en zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. De totaalbeleving is diepgaand, ontspannend en toegankelijk, waardoor je volledig tot rust kunt komen en jezelf kunt verwennen.

Pastelle Skin Clinic is altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie. Het aanbod van behandelingen en producten wordt zorgvuldig samengesteld op basis van exclusiviteit, prijs-kwaliteit en feelgoodfactor. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste behandelingen en producten die passen bij jouw wensen en behoeften. Kom langs bij Pastelle Skin Clinic en stap weer naar buiten met extra zelfvertrouwen en een stralende huid.

 

CONTACT

 Genenbosstraat 20, 3980 Tessenderlo - BE
 info@pastelleskinclinic.be
 +32 13 304 266
 Bezoek website


Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips