FMKBeauty - Femke De Smedt

Ontmoet Femke, een getalenteerde professional van 25 jaar, gevestigd in het bruisende Lochristi, België. Met meer dan 3,5 jaar ervaring in semi-permanente make-up, waarvan 3 jaar bij Dmtbeauty, heeft ze haar sporen verdiend in de schoonheidsindustrie.

In 2019 voltooide Femke een intensieve opleiding bij Dmtbeauty, waar ze haar vaardigheden en kennis verfijnde. Gedurende die periode bouwde ze een indrukwekkend portfolio en deed ze waardevolle ervaring op. Vanaf januari 2023 is Femke zelfstandig en biedt ze een breed scala aan semi-permanente make-up behandelingen, verbluffende finelining tattoos en hoogwaardige opleidingen aan. Of je nu in Lochristi, Zoetermeer of Oudegem bent, Femke staat klaar om jouw schoonheid naar nieuwe hoogten te brengen.

Maak snel een afspraak om te genieten van de professionele diensten van FMKbeauty. Of je nu je natuurlijke schoonheid wilt accentueren of een inspirerende opleiding wilt volgen, bij Femke vind je wat je zoekt. Bezoek fmkbeauty.be voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden.

FMKbeauty - waar jouw natuurlijke schoonheid tot leven komt!

 

CONTACT

 Kievithof 7, 9080 Lochristi - BE
 info@fmkbeauty.be 
 +32 499 226 842

Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips