Derma Plus Clinic - Derya Altun

Maak kennis met Derya Altun, de trotse eigenaresse van Dermaplus Clinic en een toegewijde moeder van twee prachtige jongetjes, Milan en Eymen.

Met een achtergrond als gediplomeerd verpleegkundige uit Arnhem, Nederland, ontwikkelde Derya al op jonge leeftijd een passie voor de schoonheidsbranche. Op haar vijftiende begon ze als succesvolle Make-up Artieste, waarna ze zich verder specialiseerde in het vakgebied. Het werd al snel duidelijk dat haar passie haar roeping was.

Na het behalen van haar verpleegkundig diploma, besloot Derya enkele jaren als verpleegkundige te werken in Nederland, terwijl ze tegelijkertijd internationale opleidingen volgde om de fijne kneepjes van het vak als schoonheidsspecialiste en PMU-artieste onder de knie te krijgen.

In 2013 startte ze haar carrière als schoonheidsspecialiste en nog steeds vervult ze deze rol met liefde en toewijding. In 2018 nam ze het besluit om haar kennis over te dragen en zo werd Dermaplus Academy opgericht.

Al meer dan vijf jaar lang bieden ze diverse opleidingen aan in verschillende behandelingen, waarbij ze al meer dan 450 cursisten hebben mogen opleiden in het kliniek.

"We delen graag alle kennis die we door de jaren heen hebben opgebouwd met onze jarenlange ervaring in de beautysector. Kwaliteit boven kwantiteit, bij Dermaplus Clinic staat jouw tevredenheid voorop en streven we naar de beste resultaten." 

-Derya

 

CONTACT

 Staatsbaan 1A, 3945 Ham - BE
 info@dermaplusclinic.be
 +32 471 69 85 29
 Bezoek website


Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips