BEAUTIQ Cosmedisch Instituut - Marcia Bijnens

Maak kennis met Marcia. De drijvende kracht achter BEAUTIQ Cosmedisch Instituut.
Geboren en getogen in Lommel, combineert Marcia haar passie voor schoonheid met een neus voor vernieuwing. 
Een gedeelde passie voor (semi)permanente make-up. In 2019 ontdekte Marcia de wereld van (semi)permanente make-up. Geïnspireerd door Demet, wijdde ze zich met hart en ziel aan deze techniek, met oog voor detail en een streven naar natuurlijke en langdurige resultaten. Wenkbrauwen en lippen zijn haar specialiteit, maar ook voor medische pigmentatie, zoals areola reconstructies en scar camouflage, ben je bij haar aan het juiste adres.
Naast (semi)permanente make-up biedt BEAUTIQ een waaier aan huidverbeterende behandelingen. Microneedling, chemische peelings, radiofrequentie, laserontharing... noem maar op! Marcia en haar team pakken alle huidproblemen aan met de nieuwste technieken en hoogwaardige producten.
Vanaf mei 2024 deelt Marcia haar passie en expertise in opleidingen powderbrows en lippigmentatie. Zo wil ze haar kennis en liefde voor het vak overdragen aan anderen en hen inspireren om te groeien in de beautysector.
Bij BEAUTIQ staat kwaliteit, professionaliteit en sereniteit centraal. Je mag er rekenen op een ontspannende en unieke beleving, met persoonlijke aandacht en advies.

CONTACT

Donkerstraat 19, 3920 Lommel, BE
info@beautiq-lommel.be
+32 498 42 64 72
 Bezoek website


Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips