Kleurkeuze Pigment

Het bepalen van de juiste kleur pigment voor permanente make-up (PMU) kan een uitdaging zijn, omdat het afhankelijk is van verschillende factoren zoals huidskleur, haarkleur, de gewenste uitstraling en het type PMU-behandeling. Hier zijn enkele tips om te helpen bij het kiezen van de juiste kleur pigment voor PMU:

  1. Huidtype: Huidtint is een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste kleur pigment voor PMU. Warme huidtinten gaan goed samen met warme kleuren zoals oranje, rood en geel, terwijl koele huidtinten beter passen bij koele kleuren zoals blauw, groen en paars.
  2. Haarkleur: De haarkleur kan ook helpen bij het bepalen van de juiste kleur pigment. Bijvoorbeeld, blond haar past goed bij lichtere tinten zoals perzik, roze en beige, terwijl donkerder haar beter past bij diepere tinten zoals bruin, rood of zwart.
  3. Gewenste uitstraling: Het is belangrijk om te overwegen welke uitstraling je wilt bereiken met de PMU. Bijvoorbeeld, voor een natuurlijke look, kies dan een kleur die past bij de natuurlijke tinten van de huid en het haar. Voor een dramatischer effect, kan een diepere of helderdere kleur worden gekozen.
  4. Type PMU-behandeling: Het type PMU-behandeling is ook belangrijk bij het kiezen van de juiste kleur pigment. Bijvoorbeeld, voor wenkbrauw PMU, wordt meestal een kleur gekozen die overeenkomt met de haarkleur en de natuurlijke wenkbrauwen van de persoon. Voor lip PMU, kan de kleur worden gekozen op basis van de natuurlijke lipkleur van de persoon en de gewenste lipkleur.
  5. Testen: Het is altijd aan te raden om het pigment op een klein deel van de huid te testen voordat de PMU-procedure wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de kleur overeenkomt met de gewenste kleur.

Wist je dat Dmtbeauty pigmenten Europees REACH zijn gecertificeerd? Ze worden geproduceerd door een erkend Duits topbedrijf dat al 30 jaar gespecialiseerd is in de productie van tatoeage- en pigmentatieverf.


Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips