Het verschil tussen permanente make-up en tatoeëren?

Permanente make-up is een techniek waarbij het pigment in de bovenste lagen van de huid wordt ingebracht om een ​​semi-permanente cosmetische toepassing te creëren, zoals eyeliner, wenkbrauwen of lippenstift. Het pigment wordt minder diep in de huid ingebracht dan bij tatoeages, waardoor het na verloop van tijd vervaagt en geleidelijk verdwijnt.

Tatoeëren daarentegen is een techniek waarbij het pigment veel dieper in de huid wordt ingebracht voor een permanent effect. Dit pigment wordt ingebracht in de dermis, het tweede en diepere laag van de huid. Bij het tatoeëren wordt een andere soort naald gebruikt en er wordt meer druk uitgeoefend op de huid dan bij permanente make-up.

Tatoeages blijven vaak voor het leven, hoewel ze na verloop van tijd kunnen vervagen of vervormen.

Hoewel beide technieken het inbrengen van pigment in de huid inhouden, is het belangrijk om te begrijpen dat er verschillen zijn tussen permanente make-up en tatoeëren. Het is belangrijk om een ​​gekwalificeerde professional te kiezen die goed op de hoogte is van de techniek die je nodig hebt en die hygiënische en veilige praktijken hanteert.

Wist je dat de Dmtbeauty Aftercare Butter een naverzorgingsproduct is, speciaal ontwikkeld voor de pas getatoeëerde huid. Het zorgt voor een optimale genezing van de huid na een tatoeage of PMU behandeling door gebruik te maken van een unieke formule, met de kracht van natuurlijke producten.


Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips