Lianne’s Visagie & Beauty - Lianne Matevosjan

Ontdek de Magie van Microblading en Powderbrows bij ‘Lianne's Visagie & Beauty’! 

Wil jij een meester worden in de kunst van microblading en andere technieken en je carrière naar nieuwe hoogten tillen? Zoek niet verder! Lianne, de trotse winnares van de 2e plaats in de World Universal League Of Permanent Make-up (WULOP) 2023, biedt jou een buitengewone kans om je passie voor PMU om te zetten in een bloeiende carrière.

Waarom kiezen voor ‘Lianne's Visagie & Beauty’ PMU Training?

  • Bekroond succes: Lianne Matevosjan, is geen vreemde in de wereld van permanente make-up. Haar talent en vaardigheden hebben haar al twee keer de 2e plaats opgeleverd in de World Universal League Of Permanent Makeup, en ze staat klaar om haar kennis met jou te delen!
  • Solide Training: Bij ‘Lianne's Visagie & Beauty’ geloven we in het leveren van niets minder dan perfectie. Onze intensieve en gepersonaliseerde training stelt je in staat om alle essentiële technieken te beheersen, van de basis tot geavanceerde vaardigheden.
  • Unieke Verkoopargumenten: Ontdek het verschil dat ‘Lianne's Visagie & Beauty’ biedt met onze nadruk op microblading, Powderbrows, combibrows en skin-care. We zullen je niet alleen leren hoe je prachtige wenkbrauwen creëert, maar ook hoe je zorgt voor de huid van je klanten om het allerbeste resultaat te behalen.
  • Erkend Certificaat: Na succesvolle afronding van onze training, ontvang je een erkend certificaat van ‘Lianne's Visagie & Beauty’. Dit opent deuren naar nieuwe mogelijkheden en vertrouwen van je toekomstige klanten.
  • Ondernemersondersteuning: We zijn er niet alleen om je op te leiden; we staan ook klaar om je te begeleiden op je ondernemersreis. ‘Lianne's Visagie & Beauty’ biedt waardevolle tips en advies om je te helpen succesvol te zijn in de branche.

Waar wacht je nog op? Start je reis naar perfectie in micro-blading, brows en skincare en omarm de wereld van permanente make-up met vertrouwen en vaardigheid. Schrijf je vandaag nog in voor de unieke micro-blading training bij ‘Lianne's Visagie & Beauty' en laat Lianne je gids zijn naar een schitterende toekomst in de PMU-wereld! 

 

CONTACT

 Kalverdijkje 77C, 8924 JJ Leeuwarden (NL)
 info@liannesvisagie.nl
 +31 6 440 97 331
 Bezoek website


Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips