Karen Van Gogh

WHERE PRECISION MEETS ART

Welkom bij Karen van Gogh PMU. Waar ze de kunst van permanente make-up perfectioneert om uw natuurlijke schoonheid te onthullen. Karen is toegewijd, een ervaren professional en staat klaar om u te helpen uw uitstraling te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten. Naast het zetten van de permanente make-up, verzorgt Karen ook basisopleidingen en masterclasses hierin. Verder is ze gespecialiseerd in het zetten van fine line- en micro realism tatoeages.
Waarom kiezen voor permanente make-up?
Permanente make-up is de ideale oplossing voor mensen die altijd willen stralen, ongeacht de situatie. Of u nu op zoek bent naar perfecte wenkbrauwen, verleidelijke lippen of strakke eyeliner, Karen zorgt ervoor dat u de look krijgt die u altijd al heeft gewenst.
“Ik zal mij in het kort even aan u voorstellen. Mijn naam is Karen van Gogh (familie van). Ik teken en schilder al zolang dat ik mij kan herinneren en heb ook de nodige cursussen gevolgd. Altijd al met kleuren en vormen bezig geweest.
Vanuit deze passie ben ik mij gaan verdiepen om te kijken wat ik hier nog meer allemaal mee kon gaan doen. Ik ben vol enthousiasme gestart met een visagie opleiding bij The House of Orange en vervolgens ook de opleiding schoonheidsspecialiste gedaan. De opleidingen heb ik succesvol afgerond en beide vond ik te gek om te doen.
Visagie en opleiding tot schoonheidsspecialiste zijn een goede basis voor de permanente make-up opleiding. Ik ben hiervoor zowel in binnen- als buitenland opgeleid en heb ook tijdelijk in het buitenland gewerkt om meer ervaring op te doen.
Inmiddels zit ik 25 jaar in het vak en ik leer nog steeds bij met het volgen van masterclasses. Je bent nooit uitgeleerd hoe oud iemand ook is. Jezelf blijven stimuleren en trainen is een must have voor mij.
Ik ben/werk heel perfectionistisch en doe dit uiteraard met heel veel plezier, passie en gedrevenheid.”
 -Karen van Gogh

CONTACT

Populierenlaantje 2,1272 CW Huizen, (Noord Holland), Nederland
info@karenvangogh-pmu.com
+31 6 142 76 520 
 Bezoek website


Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips