Du Soleil Beauty - Nohemy Delsol

Du Soleil Beauty is een schoonheidsacademie en studio gespecialiseerd in brow behandelingen, semi-permanente make-up en tattoo removal, gevestigd in het westen van Schiedam. Du Soleil Beauty heeft als doel om de natuurlijke schoonheid van de mens te  accentueren. Door vakbekwame PMU-specialisten op te leiden wil de academie de kwaliteit van de PMU-industrie in Nederland te blijven verhogen.

Du Soleil Beauty biedt hoogwaardige PMU-trainingen in verschillende technieken, waaronder Soft- en Intense Powder Brows, Lip Blush en Dark Lip Neutralization. Bovendien leren de studenten ook hoe ze eventuele fouten kunnen herstellen en noodzakelijke removals kunnen uitvoeren.

De trainingen worden verzorgd door ervaren praktijktrainers met medische achtergronden, die op hoge niveau communiceren met klanten en studenten over onder andere het aanbrengen, corrigeren en verwijderen van PMU, de anatomie en fysiologie van de mens en huid, pigment leer (chemie), wondzorg en hygiëne (microbiologische aspect). De trainingen worden gegeven in groepen van maximaal 2 studenten om de kwaliteit van de training te waarborgen.

De academie onderscheidt zich niet alleen door de nadruk op medische kennis, vaardigheden en deskundigheid, maar biedt ook lifetime support na het behalen van het certificaat en de mogelijkheid om als student te freelancen bij Du Soleil Beauty Studio om praktijkuren op te doen.

Voor studenten die op zoek zijn naar een complete training die hen voorbereidt op alle mogelijke situaties bij het uitvoeren van PMU-behandelingen, is Du Soleil Beauty een verstandige keuze.

 

CONTACT

 Vlaardingerstraat 39-B, 3111 BP Schiedam
 info@dusoleilbeauty.com
 +31 6 440 65 151
 Bezoek website


Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips